Milliókért sem adja a Ronaldótól kapott melegítőt a kecskeméti kisfiú

Egy kilencéves kecskeméti fiú volt az a szerencsés, aki a portugál válogatott bemelegítése után megkapta Cristiano Ronaldo melegítőjét a Groupama Arénában rendezett világbajnoki selejtező előtt.

 A KEOL cikke szerint Csizmadia Dániel élete első válogatott meccsére látogatott ki személyesen, a Real Madrid sztárja pedig őt választotta ki, hogy bemelegítés után az öltözőbe vonulva nekiadja a felsőjét. Az értékes ereklyére azonnal többen is lecsaptak volna, a fiú édesanyjának elmondása szerint tízmillió forint fölötti ajánlat is érkezett, az ifjú drukker azonban nem volt hajlandó megválni a melegítőtől.

Nem a kecskeméti fiú volt az egyetlen, akinek Ronaldo örömet szerzett Budapesten: mint korábban beszámoltunk róla, CR7 és néhány portugál válogatott csapattársa gondoskodott arról, hogy boldog perceket szerezzen egy fiatal Real Madrid-rajongónak, aki példaképként tekint rá.

A vasárnapi mérkőzést egyébként a több mint egy órán keresztül emberelőnyben játszó portugálok nyerték 1–0-ra, ezzel a magyar válogatottnak a matematikai esélyei is elúsztak arra, hogy részt vegyen a jövő évi világbajnokságon.

forrás: m4sport.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.