Gazdikereső: Vigyél boldogságot a szomorú szemekbe

Egyre több tündéri kiskutya várja szerető gazdáját a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyen. Ha éppen azon gondolkodik, hogy maga mellé venne egy tündéri négylábút, akkor jó helyen jár!

Nadja

Nadja kissé félszeg, de hamar barátkozik! Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook

Nagy termetű, domináns kislány a két éves Nadja. A bullmasztiff keverék szuka Zalaszentmihályon kóborolt, ott fogta be egy állatbarát család, majd a menhelyre került. Eredeti gazdája nem ismert. Kissé félszeg, de hamar barátkozik. Lehetőség szerint egyedüli kutyának ajánlott, 10 éven felüli gyerekek és aktívabb, sportosabb életmódot élő nyugdíjasok mellé. Itt olvashat bővebben Nadjáról.

Dorina

Dorina nem ajánlott kezdő kutyatartók mellé Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook

A staffordshire terrier keverék szuka 2014-ben született, mielőtt a menhelyre került Pakodon kóborolt. Borzalmas állapotban találtak rá, a menhelyen a többi kutyát nem tolerálta így inkább egyedüli kutyának ajánlott. Amennyire nem kedveli fajtársait annyira szereti az embereket. Barátságos, tanulékony kutyus, de hozzá csak fajtaértő gazdi való. Ismerd meg jobban!

Démon

Démon bizalmába kell férkőzni, de ha megkedvel valakit, hűséges társa lesz. Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook

A 2013-as születésű kannak nem volt könnyű sorsa. Volt gazdája cudarul bánt vele, de mivel tényleges állatkínzás nem történt, az állatvédők nem tudták elvenni tőle. Démon gazdája végül költözés miatt lemondott róla, így került a menhelyre. Sorsa miatt az emberekkel kicsit bizalmatlan. Jelenleg egyedül él egy kennelben, amit nagyon nehezen tűr, így különösen fontos, hogy mihamarabb gazdára találjon. Kanokat nem tolerálja, szukákkal összeszoktatható. Itt többet olvashatsz róla!

Mindhárom kutyus oltva, chipelve és ivartalanítva van. Ha örökbe szeretné fogadni valamelyiküket, a 30/424-3579-es számon érdeklődhet!

 

forrás: zaol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük