Ők Zalaegerszeg legjobb sportolói

Hétfőn adták át Zalaegerszeg 2018. évi legjobb sportolóinak az elismeréseket, amit Veiland Violetta atléta, Pál­mai Csaba sportlövő és a ZTE-ZÁÉV TK női tekecsapata érdemelt ki.

A városházán tartott ünnepségen Makovecz Tamás, az önkormányzat oktatási, kulturális, ifjúsági- és sportbizottsági elnöke gyorsan ismertette is a díjazottak nevét. A Zalaegerszeg legjobb női sportolója díjat Veiland Violetta, a Zalaszám-ZAC felnőtt országos bajnoki ezüstérmes sportolója kapta, a legjobb férfi sportolónak járó elismerés pedig Pálmai Csaba sportlövőnek, a PLE Zalaegerszeg magyar bajnok és érmes versenyzőjének járt. A legjobb csapatnak a Világkupa 4. helyett és magyar bajnok ZTE-ZÁÉV TK női tekecsapatot választották.

Az ünnepeltek (elöl) és a díjátadók, valamint a klubok képviselői a hétfői ünnepségen
Fotó: Pezzetta Umberto

Ezt követően Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere szólt a meghívottakhoz, kiemelve, hogy a város mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy a sportolók sikereit elismerjék. Ahogy fogalmazott, ők példát is állítanak mások elé, hogy kitartó munkával bárki sokra viheti.

Ezt követően vették át a díjakat az elismerésben részesültek, ám Veiland Violetta nem tudott részt venni az ünnepségen, őt Bognár Szabolcs edző képviselte és vette át helyette a kupát.

Forrás: zaol.hu