Bajnoki címét megvédve bajnok a ZTK-FMVas férfi tekecsapata!

Az utolsó fordulót rendezték a férfi tekézők Szuper Ligájában. A  tavalyi bajnok ZTK FMVas   a Rába-partján lépett pályára, és fölényes győzelmet aratott, ezzel matematikailag is biztossá vált, hogy ismét aranyérmes  a zalai csapat.

 

A ZTK-FMVas csapata megvédte címét Fotó: ZTK-FMVas.

Győr SZOL TC – ZTK FMVas 1:7 (3398:3566)

Győr. Szuper Liga, férfi mérkőzés.

Eredmények (elöl a hazaiak, vastagon szedve a pontszerzők): Danóczy 592 –Rudolf 602, Batki 542 – Fehér Z. 617, Balom 551 – Kozma 599, Németh 585 – Járfás Sz. 613, Kázár 568– Pintér 569, Koller 560 – Takács 566.

Nem remegett a keze a zalai tekézőknek Győrben sem a bajnoki cím szempontjából fontos találkozón. Esélyeshez méltóan végig kézben tartotta az irányítást az egerszegi, amely sikerével megvédte bajnoki címét.

Fehér László, a ZTK FMVas edzője így nyilatkozott a találkozó után:

  • A döntő mérkőzésen játékosaim arra ügyeltek, hogy biztosan meglegyen a győzelem. Minden játékosomban bízok, ezért is kaptak lehetőséget most az eddig a kevesebbet szerepelt tekézők, akik nem okoztak csalódást. Megérdemeltük az aranyérmet, egyszer kaptunk ki Szegeden, akkor is csak négy fával. Remek, idényt zártunk, a nemzetközi porondon is letettük névjegyünket, s ígérem, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájára is jobban figyelünk.

forrás: zaol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük