Gazdikereső: Évek óta vannak a menhelyen ezek a tündéri kutyusok

A Bogáncs Állatmenhelyen rengeteg kutyus várja szerető gazdáját. Van akit eldobtak, de olyan is, akinek sosem volt családja. A menhelyen élő kutyákkal szemben, sok ember előítéletes, pedig ezek azok az élőlények akik a legtöbb szeretetet képesek adni!

Pálma

A leendő gazdniak jó ha van egy hatalmas kertje Pálma számára Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook

Pálma a menhely régi lakója, egy 2013-ban született, keverék németjuhász szuka. A pózvai kavicsbányánál találtak rá kölykeivel együtt. Régi gazdája Petőmihályfán lakott, de Pálma mindig megszökött. Kedves és aktív kutya, ám roppant domináns. Fajtársait és a macskákat sem kedveli, így egyedüli kutyának ajánlott. Folyamatosan mozog, ezért olyan gazdi mellé való, aki sokat tud foglalkozni vele. Tudjon meg többet!

Tangó

Tangó egy szörnyű betegséget élt túl, most családra vágyik Fotó: Bogáncs Állatmenhely/Facebook
Fotós: Bogáncs Állatmenhely

A két és fél éves staffordshire terrier keverék kan Zalaigricén bolyongott mielőtt a menhelyre került. Bár a védőoltásokat azonnal megkapta, a védettség kialakulása előtt parvo fertőzést kapott el. Egy ideig infúzión élt, ám leküzdötte a súlyos betegséget. Hálás természetű, emberbarát kisfiú, de más kanokkal nem jön ki. Hat évnél idősebb gyerekek és nyugdíjasok mellé nagyszerű társ lehet. Itt ismerheti meg jobban Tangót.

Kócos

Kócos könnyen tanul és nagyon barátságos Fotó: Bogáncs Állatmenhely

A kis fekete kankutya 2015 októberében látta meg a napvilágot, egy puli és egy schnauzer keveréke. Mielőtt a menhelyre került Alsószemenyén kóborolt, ahol egy helybéli fogadta be ideiglenesen. Régebben nagyon félős volt, ma azonban kedves és érdeklődő. Kócosnak hatalmas a mozgásigénye, így főleg családi házba ajánlott befogadni, ahol kedvére futkározhat. Mivel könnyen alkalmazkodik, kiváló családi kutya, gyerekek mellé is bátran befogadható. Bővebben itt olvashat Kócosról.

Mindhárom kutyus oltva, chipelve és ivartalanítva van. Ha örökbe szeretné fogadni valamelyiküket, a 30/424-3579-es számon érdeklődhet!

forrás: zaol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük