Női vállalkozóként „férfias” világunkban milyen kihívásokkal kell szembenéznie?

SZEDER-KUMMER MÁRIA a stafétát Balatoni-Huber Verának adta át, azt kérdezve, hogy női vállalkozóként „férfias” világunkban milyen kihívásokkal kell szembenéznie?

– FÉRFIAS világunkban az egyik nagy kihívás, hogy a dolgozó nőnek meg kell találnia az egyensúlyt a munka és a család között, úgy, hogy mindkét területen örömét lelje és ideje is legyen rá – kezdte Balatoni-Huber Vera jógastúdió-vezető. – Ezért női vállalkozóként olyan fokú szabadság elérése motivált, hogy ezt a két szerepet harmonikusan tudjam összeegyeztetni. Számomra a vállalkozás a tökéletes forma, mert mindkét területen helyt tudok állni.

Balatoni-Huber Vera

A nőknek még mindig nagyon gyakran kell szembenézniük diszkriminációval a munkaerőpiacon. A szakterületemen szerencsére soha nem éreztem, hogy nőként meg kellene küzdenem azért, hogy vélményemet ugyanúgy elfogadják, mint egy férfiét, és női vezetőként is elfogadják a döntéseimet. Szerencsés vagyok, hogy a családom támogatásával tudok időt szánni a szenvedélyemre, a munkámra, és helyt tudok állni családanyaként is.

BALATONI-HUBER VERA a stafétát Főző Laurának adja tovább. Kérdése: hol van a természetgyógyászat helye az egészségmegőrzésben?

A staféta következő vendége: Főző Laura

forrás: zaol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük